Mus Mulyadi
Álbum

Crito Jaman Sekolah (Campursari)

Mus Mulyadi

10 MÚSICAS • 42 MINUTOS • MAR 30 2016

1
Crito Jaman Sekolah
03:37
2
Arep Nesu Karepmu
03:37
3
Sepine Tanpo Sliramu
04:44
4
Dalan Paling Apik
04:42
5
Aku Duwe Pacar
03:31
6
Werno-Werno Dalan Urip
04:49
7
Isih Koyo Biyen
03:53
8
Mendung Wulan Desember
05:30
9
Sore Sing Surem
04:02
10
Ilang Pepundenku
04:09
℗© SK-PRO

0:00