Pizza's Evolution: Is Neo-Neapolitan the Next Chapter?

Pizza Cultura

27-02-2024 • 32 min

In this episode of Pizza Industry Convos, we explore the controversial rise of Neo-Neapolitan pizza and its impact on tradition. Leopard spots, authentic ingredients, and the Neapolitan reaction.


Hosts Bios:


•Peter Regas, a Chicago based financial statistician, is writing a book on the origins of US pizzerias. ig: @pwregas2112


•Tom Semini lived in NY for the better part of 10 years and ate a lot of pizza. He occasionally writes articles about pizza (but isn’t sure anyone reads them). ig: @londonerinnewyork


•Giuseppe "Peppe" D'Angelo is a Neapolitan blogger, journalist and podcaster who's madly in love with pizza. ig: @pizza.dixit


Find us here:


•https://www.ineed.pizza

•https://www.instagram.com/ineedpizzaclub/

•http://threads.net/@ineedpizzaclub


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Você pode gostar

Café com Deus
Café com Deus
RTM Brasil
Terapia Sonora Sound Therapy
Terapia Sonora Sound Therapy
QUENEDI DE SOUZA MARQUES SANTOS
Ilustríssima Conversa
Ilustríssima Conversa
Folha de S.Paulo
451 MHz
451 MHz
Quatro cinco um
Top Audiolivros Resumos
Top Audiolivros Resumos
Top Audiolivros Resumos
Audiolivros da Dani
Audiolivros da Dani
Daniela Manger
Mansão Wayne
Mansão Wayne
Mansão Wayne
Leitura de Ouvido
Leitura de Ouvido
LP Lucas & Daiana Pasquim
Devocional Seja Mulher Sábia
Devocional Seja Mulher Sábia
Devocional Mulher Sábia
vinte mil léguas
vinte mil léguas
Megafauna Livraria Ltda
Daria Um Livro
Daria Um Livro
Pedro Pacífico
Bonita de Pele
Bonita de Pele
Bonita de Pele
Bíblia em áudio
Bíblia em áudio
Vitória Da Silva Monteiro
Conversas imortais
Conversas imortais
Academia Brasileira de Letras
Tantos Tempos
Tantos Tempos
Orson Podcasts